sesong Mai - oktober

3990,- inkl video. 
+ stillsbilder 490,-

 

 

Tandem_4.JPG

 
 

 

Lyst på en luftetur og et adrenalinkick av de sjeldne? Kjenne spenningen når du faller fritt mot moder jord? Dingle trygt under en fallskjerm? Da er et tandemhopp noe for deg!

Våre tandeminstruktører er blant landets mest erfarne, og tar deg trygt gjennom hoppet. Fra 4000 meter får du ca 40 sekunder frittfall før instruktøren utløser fallskjermen 1500 meter over bakken. Under skjermturen på rundt 5 minutter kan du nyte utsikten til Oslofjorden, Tønsbergs skjærgård og omgivelsene rundt Jarlsberg flyplass.

 
Kanskje du får styre litt også? Gled deg!
 

Tandemhopp fungerer som en introduksjon til fallskjermsporten, og mange av våre tandemelever melder seg senere på ordinære fallskjermkurs.  Vi hopper 4-6 dager i uka, holder til på Jarlsberg flyplass ved E18 utenfor Tønsberg, og har sesong fra slutten av april til medio oktober

Kjøper du gavekort er det gyldig i 12 mnd.

 
 

Video & bilder

Det er mest sannsynlig at du gjør dette kun én gang i ditt liv.  Vi tar vare på minnene for deg!

 

Inklusiv i pris er video (vi tilbyr ikke tandem uten video). Du kan kjøpe bilder i tillegg, for kr 490. Vi anbefaler deg virkelig å velge bilder i tillegg når du booker. Du får ca 200-250 stk, og vi har fanget alle de viktige øyeblikkene for deg. Gøy å sitte å bla i for å finne akkurat de bildene du drømte om. Du vil ikke angre - de er veldig fine og lette å dele med andre!
Under ser du et eksempel på en typisk tandemvideo, som du får tilsendt etter hoppet.

 
 
 
 
skydive tønsberg fallskjermklubb tandem

VÅRE PRISER

Prisene inkluderer alt av avgifter, medlemskap og forsikring. 

 

3990 kr inklusive video (vi tilbyr ikke tandem uten video)

490 kr ekstra for stillsbilder (anbefalt!)

 

Når du booker betaler du kr 200 i depositum. Resten betaler du på hoppfeltet når du møter. Vi har betalingsterminal (OBS kun debet-kort), og du har også anledning til å betale kontant.
Dersom du ikke møter den dagen du har booket, eller avbestiller mindre enn 3 dager før hoppet, får du IKKE refundert depositumet. Dersom du møter, og ansvaret hviler på Tønsberg Fallskjermklubb for at du av en eller annen grunn ikke får gjennomført hoppet, refunderer vi depositumet i sin helhet.

Du kan utvide forsikringen hvis du ønsker.

Du kan lese mer om forsikringsvilkårene her

 

 

G0011872.JPG
 

Krav og betingelser

Følgende krav og betingelser gjelder for den som skal hoppe tandem:

  • Fylt 18 år - eller fra 16 år med foresattes godkjennelse. Du må ha med skriftlig aksept fra begge foresatte om du er mellom 16 og 18 år. Last ned skjema her

  • Du må undertegne egenerklæring på at du ikke lider av sukkersyke, epilepsi, eller hjertefeil. Ved tvil ta kontakt med oss. Se egenerklæringen i sin helhet her (evt under).

  • Godkjent legeerklæring hvis du er over 70 år (må fremvises ved fremmøte). Last ned skjema her

  • Vekt: maks 99 kg. Er vi i tvil må du på vekta før vi hopper med deg!

  • Hopperen må selvsagt ikke være påvirket av rusmidler.

  • Fra du møter til hoppet er gjennomført går det vanligvis 1 - 2 timer. Men pga vær eller andre ytre forhold kan det gå opp til 3 timer i sjeldne tilfeller. Ved store forsinkelser eller kansellering varsler vi deg på sms så tidlig vi kan.

  • Når du booker betaler du kr 200 i depositum. Dersom du avbestiller, eller ikke møter den dagen du har booket, får du IKKE refundert dette beløpet (vi har en del kostnader knyttet til hver booking). Dersom du møter, og ansvaret hviler på Tønsberg Fallskjermklubb for at du av en eller annen grunn ikke får gjennomført hoppet, refunderer vi depositumet i sin helhet.

  • Har du fått eller kjøpt et gavekort du ikke benytter, kan du gi det videre til andre, eller vi refunderer beløpet minus et administrasjonsgebyr på kr 300.

 

Alle tandemelever må signere på følgende egenerklæring: 


“Jeg erklærer at jeg er fysisk normal og at jeg ikke lider av eller har vært under behandling for hjertefeil eller nyresykdom, langvarig sykdom som har gitt varige mén, sukkersyke, epilepsi, besvimelsesanfall eller kramper, nervøse lidelser, nyresykdom, høyt eller lavt blodtrykk. (Ved tvilstilfelle om medisinsk godkjennelse skal lege konsulteres og F/NLFs legeundersøkelsesskjema fylles ut). Jeg er kjent med risikoen som er knyttet til fallskjermhopping og jeg har gjort en selvstendig vurdering av og er klar over mitt eget vurderingsansvar i forhold til risikoen.

 
Collage portretter 84.jpgskydive tønsberg fallskjermklubb tandem
 

Hoppdagen

Hva skjer den dagen hoppet utføres?

 

Henvend deg i vår tandemresepsjon til høyre når du ankommer området vårt. Der finner du vår koordinator, som hjelper deg med detaljene. Du må se en video om hva som venter deg (den kan du se den under her også), fylle ut et skjema, betale / vise fram gavekortet ditt, få på deg utstyret og gjennomgå et kurs med din tandeminstruktør.

Sånn gjør vi det på Skydive Tønsberg

 

Du vil få hoppdress til å ha utenpå dine private klær samt et fallskjermseletøy. Vi anbefaler at du kler deg komfortabelt og etter værforholdene. Spesielt vår og høst kan det være lurt med ulltrøye innerst. Det er viktig at du har på gode sko med knyting, helst joggesko.

skydive tønsberg fallskjermklubb tandem


Flyet bruker 10-12 minutter til 4000 meter. På turen kan du nyte utsikten over Tønsbergs skjærgård. Vel oppe teller dere ned slik dere har blitt enige om på bakken, og går ut til et frittfall i ca 200 km/t som har en varighet på rundt 40 sekunder.

I 1500 meter utløser tandeminstruktøren skjermen. Da henger dere høyt over Jarlsberg og kan nyte både utsikt og turen ned i fallskjermen. Du skal ikke se bort fra at du kanskje kan være med å styre skjermen også ned til en myk landing.

Det tar normalt rundt 1 time og 30 min fra dere ankommer til dere er ferdige, men legg inn en god margin på dette da dette er en sport som er avhengig av vær og vind. Sikkerhetskravene for tandemhopp er strenge. Været må være fint med god sikt. Grensen for bakkevind er ni sekundmeter. Med andre ord, legg inn slakk i tidsplanen siden det kan bli noe venting.

For dere som skal se på kan det være smart å ta med litt ekstra klær. Vi har kiosk og godt med bord og benker på feltet.

OBS! Har du med deg noen som har lyst til å se deg hoppe ut av flyet? Vi har plass til en passasjer i setet ved siden av piloten. Pris er 400 kr. En spennende og uvanlig opplevelse dette også!
 

 
 
skydive tønsberg fallskjermklubb tandem
 

Vanlige stilte spørsmål

 

+ Hoppet skal være en overraskelse - hva gjør jeg?

Når du booker for andre, og det skal være en overraskelse, oppgi DIN epost og DITT mobilnr – da kommuniserer vi bare med deg, og hoppet forblir en overraskelse.

Våre regler sier at den som hopper skal varsles minst 48 timer før hoppet, dette for å unngå at noen hopper fordi de føler seg presset til noe de egentlig ikke vil, når de møter opp til overraskelsen. Det er opp til den som booker å forholde seg til denne regelen. Vet du feks at den som skal hoppe har uttrykt ønske om dette, stiller saken seg anderledes.

+ Værmeldinga er dårlig, blir det hopping?!

Vi hopper ikke når det regner, er for mye vind (mer enn 22 m/s, som er veldig sjelden), eller hvis skydekket er lavt eller tett. Værmeldinga er bra, men ikke helt til å stole på. Det er tilfeller hvor Yr sier vi kan hoppe, som ikke stemmer, og omvendt. Dette vet vi ikke før samme dag.Dersom været er for dårlig til å hoppe, eller vi har større forsinkelser pga av været, varsler vi deg på sms samme dag. Hører du ikke fra oss er det bare å komme!

Joda, vi har nok sendt deg denne. Sjekk spamfilteret ditt. Avsender er skydive-tonsberg.wetransfer.com. Du kan også søke på "wetransfer" på PC-en din. Finner du den fremdeles ikke - kontakt oss

+ Jeg klarer ikke spille av filmen!

VLC og Quicktime funker bra til å spille av filmen. Alle PC-er med windows har VLC. Søk etter VLC på disken din og spill av filmen med denne aplikasjonen, da går det bra!

+ Jeg veier over 99 kg, kan jeg hoppe?

Maksvekt er 99 kg. Er vi i tvil må du på vekta før vi hopper med deg! I enkelte tilfeller tillater vi over 99 kg, men det er avhengig av din fysiske tilstand/form, og vurderes av instruktøren i hvert tilfelle. Du kan risikere å bli avvist. Kontakt oss om du veier 100-105kg. Av sikkerhetsmessige grunner er 105 kg en absolutt maksgrense.

+ Kan jeg hoppe sammen med andre?

Vil du hoppe sammen med kjæresten din, familie eller venner? Dere vil være på samme fly, inntil 4 samtidig. Og dere vil hoppe ut med ca 10 sekunders mellomrom. Dere vil neppe se hverandre i frittfall, men under skjerm kan du nok få et glimt av den eller de du hopper sammen med. Og dere lander på samme sted, med kort mellomrom.

Har du en venn som er fallskjermhopper, kan han eller henne hoppe sammen med deg, hvis Tandeminstruktørern godkjenner det.

+ Hvor lang tid i forvegen bør jeg bestille?

Høysesongen for tandem er fra mai til ut oktober. Dette er populært, så vil du være sikker på å få plass, bør du bestille så tidlig som mulig, spesielt lørdager og søndager. På hverdager er det mer romslig med plass, og vi kan som regel håndtere dropin.

De populære tidspunktene blir fort fyllt opp. Så desto tidligere du booker, desto større sannsynlighet for at du får hoppet når du ønsker.

+ Kan jeg booke for andre eller flere enn meg selv?

Ja det går fint. Du kan legge til så mange du vil når du booker.

+ Kan jeg endre en booking?

Ja, det går fint. Du kan endre tidspunkt selv inntil 3 dager før hoppet (følg link i epost du får tilsendt etter booking). Eller kontakt oss så fikser vi for deg.

+ Jeg finner ikke gavekortet mitt!

Har du oppgitt riktig epost har vi sendt deg gavekortet. Finner du det ikke ligger det høyst sannsynlig i spamfilteret ditt. Avsender er skydivereservations@burblebookings.com

+ Jeg har ikke fått kvittering for bookingen min!

Har du oppgitt riktig epost har vi sendt deg kvittering. Finner du den ikke ligger det høyst sannsynlig i spamfilteret ditt. Avsender er skydivereservations@burblebookings.com

+ Jeg har ikke fått kvittering for betalingen min!

Har du betalt med kort får du kvittering fra Stripe. Finner du den ikke ligger det høyst sannsynlig i spamfilteret ditt. Avsender er support@stripe.com

+ Hva skjer hvis hoppet mitt blir kansellert?

Dersom vi må kansellere pga av vær eller andre årsaker, booker vi deg kostnadsfritt på et nytt tidspunkt. Eller vi refunderer det du har betalt. Opp til deg!

+ Jeg kan ikke spille av filmen fra hoppet!

Vi leverer videoen i formatet xx. Den kan spilles av med VLC (som følger med alle Windows operativsystemer), eller Quicktime (følger med alle Apple-maskiner). Du kan downloade VLC her. Quicktime laster du ned her.

+ Blir jeg varslet ved forsinkelser eller kanselleringer?

Ja, vi varsler på sms til mobilnummeret du har oppgitt ved bestilling. Har du kjøpt for flere enn deg selv, varsler vi ikke den enkelte, men deg, og så må du varsle videre. Ved større forsinkelser prøver vi så godt vi kan å holde dere orienterte, men det kan hende vi ikke rekker si fra før du har dratt hjemmefra.

Hvis vi kansellerer hele dagen, gjør vi det alltid minst to timer før planlagt oppstart av hopping angjeldende dag. Da får du sms.

+ Hvor lenge er gavekortet gyldig?

Gavekortet du kjøper er gyldig i 12 mnd.