Ny sesong, ny logo, ny hjemmeside - og nye priser

Formasjonshopping_Tonsberg-Fallskjerm-Klubb_Skydive.jpg
 

Ny sesong, ny logo, ny hjemmeside - og nye priser

Kinderegget til sesongstart er snart tørre landingsområder etter noen fine vårdager, ny logo for Skydive Tønsberg og ny hjemmeside. I tillegg  har vi gjort noen forbedringer i hangar også, som du vil oppdage når du kommer. +++

Dere som var på årsmøtet  i mars (hele 9 stk!) vet at vi har satt av penger til å lage et enkelt bunkhouse, men det har vært for vått i området sør for hangar, til at vi har kunnet få disse på plass. Men det kommer i mai!

Vi hadde også en plan om å ha brakkene våre nymalte til sesong, Maling er innkjøpt, men det har vært for kaldt og fuktig til å male. Så det blir mai her også. 

Men tilbake til noe av det vi har fått gjort.

 

Skydive Tønsberg

Vi vedtok i fjor at feltet vårt skal hete Skydive Tønsberg.  I vinter har Billie Hasvold (Bad mannered productions) laga ny logo til oss, som vi liker veldig godt og som vi håper du har sansen for også. 

Tar selvfølgelig tid å få ny grafisk profil på plass, over alt, så det blir litt etter hvert. Snart blir det t-skjorter, hoodies osv å få kjøpt i resepsjonen, så du kan flashe den nye merkevaren vår. 

Skydive_Tonsberg_logo_1.png

 

Ny hjemmeside - skydivetonsberg.no

Klubben satte av penger til ny hjemmeside for to år siden. Nå har vi endelig klart å prioritere dette. Her er den! Håper du liker og finner fram. Send gjerne melding til info@hoppfallskjerm.no om du finner ting som ikke virker eller er feil!

URL er nå skydivetonsberg.no, men bruker du den gamle urlen kommer du selvfølgelig til skydivetonsberg.no likevel.

Og så kommer det forbedringer av sida etter hvert. Men vi har fått med det meste av det vi og dere trenger nå. Og noen nyheter – som at du kan publisere egne videoer. 

 

Riggerloft

Vi har laga riggerloft oppå containerne, på dugnadene tidligere i våres, så nå kan dere pakke reserver i fred og ro. Blir så bra! Takk spesielt til Nico, Thomas, Andreas, Håkon, Erik, Jørgen og Halvor. Flinke gutter! 

 

Strøm!

Paja har strukket ledninger i hangaren hele vinter, Tor og Marcus har satt opp nytt sikringsskap og dagene med kaos av skjøteledninger og sikringer som fyker i hytt og pine er over. Blir så bra!! Dette er en stor og etterlengta forbedring. Juhuu!

 

Min Idrett

Vi er klare i resepsjonen for Min Idrett, men vi regner med litt startvansker. Finner du ikke ut av Min Idrett ligger det mange tips på FB-gruppa. Alt vil gli lettere for oss og for deg hvis du har dette i orden når du skal registrere deg:

  • Lisens (forsikring) må være betalt
  • Medlemsskap må være betalt
  • Du må kunne vise oss hvilket kompetansebevis ("lisens" i gamle dager) du har.  
  • Du må gå inn i BurbleMe > Personal Details > Edit Credentials > Member Number  og  legge inn din syvsifra Personid som du finner på Min profil i Min Idrett der. mer om BurbleMe

 

Nye Priser

Vi må få budsjettet til å gå i hop - så slotprisene går opp 10 kr i år. Normalhopp koster nå 260 kr. Mindre økninger på andre priser også.  Prisliste.

Og så ønsker vi deg en fenomenal hoppevår. Vi på Skydive Tønsberg er klare til å ta i mot deg!